5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

U Milićima policija pronašla drogu u solarnom punjaču

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Milići juče iza 19 časova lišili su slobode lice Ž.Đ. iz Milića zbog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

– Naime, prilikom izvođenja operativno taktičkih mjera i radnji, policijski službenici PS Milići su 30.11.2021. godine oko 19,00 časova uočili lice S.Đ. iz Milića, koje se u putničkom motornom vozilu marke „Škoda Fabia“ dovezlo do lica Ž.Đ. iz Milića, te mu je tom prilikom lice Ž.Đ. pokušalo kroz prozor automobila nešto da preda, na šta su policijski službenici reagovali prilazeći navedenim licima, a nakon čega se lice S.Đ. brzim startovanjem navedenog vozila udaljilo sa lica mjesta. Tom prilikom je lice Ž.Đ. dobrovoljno predalo solarni punjač za telefon u kome je pronađeno 18 paketića unutar kojih se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne bruto mase 5,2 grama – kaže se u saopštenju policijske uprave.

O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave Ivještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se