17 C
Zvornik
27. април 2024.

Pripremite se, stiže mlad Mjesec: 10. marta sve se mijenja – novi početak za tri horoskopska znaka

Na početku mjeseca, 10. marta se događaju dva zanimljiva aspekta. Tada će se pojaviti mlad Mjesec u Ribama koji predstavlja idealan period za postavljanje novih ciljeva i početak novog ciklusa.

Na samom početku marta, tačnije 10, očekuje nas mlad Mesec u vodenom znaku Riba, koji simbolizuje novi početak za sve znakove, a posebno za Ribe, Škorpije i Rakove.

Mlad Mesec u Ribama predstavlja izvanredno vrijeme za introspekciju, intuiciju i emocionalnu dubinu. Ribe su znak koji je povezan sa osjećanjima, saosjećanjem i maštovitim svijetom, dok mlad Mjesec označava početak, obnovu i potencijalni rast. Kada se ova dva elementa spoje, to donosi unutrašnje putovanje i mogućnosti za duhovni razvoj.

Mlad jMesec u Ribama nas podstiče da se povežemo sa našim nesvesnim, snovima i intuitivnim spoznajama. To je vrijeme kada možemo biti posebno osjetljivi na energije oko sebe i duboko uroniti u svoje unutrašnje svijetove kako bismo pronašli inspiraciju i smjernice za svoj život.

Na samom početku marta, tačnije 10, očekuje nas mlad Mjesec u vodenom znaku Riba, koji simbolizuje novi početak za sve znakove, a posebno za Ribe, Škorpije i Rakove.

Mlad Mesec u Ribama predstavlja izvanredno vreme za introspekciju, intuiciju i emocionalnu dubinu. Ribe su znak koji je povezan sa osećanjima, saosećanjem i maštovitim svetom, dok mlad Mesec označava početak, obnovu i potencijalni rast. Kada se ova dva elementa spoje, to donosi unutrašnje putovanje i mogućnosti za duhovni razvoj.

Mlad Mesec u Ribama nas podstiče da se povežemo sa našim nesvesnim, snovima i intuitivnim spoznajama. To je vreme kada možemo biti posebno osetljivi na energije oko sebe i duboko uroniti u svoje unutrašnje svetove kako bismo pronašli inspiraciju i smernice za svoj život.

Ribe su znak sa suptilnom prirodom, što znači da se tokom ovog perioda možemo osjećati skloni sanjarenju, maštanju ili osećajima koji se mogu duboko ukoreniti u našoj podsvjesti. Međutim, ovo takođe može biti vreme kada se otvaramo prema drugima i kada se osjećamo povezani sa kolektivnim emocijama.

Mlad Mjesec u Ribama takođe podstiče kreativnost i umetnost. To je vrijeme kada možemo da pronađemo inspiraciju kroz različite umetničke izraze ili kada se osećamo posebno povezani sa prirodom i ljepotom oko nas.

Važno je koristiti ovaj period za duboko promišljanje i introspekciju. Možemo razmisliti o svojim željama, ciljevima i osećajima i postaviti temelj za budućnost. Takođe je važno praktikovati saosećanje prema sebi i drugima, jer ovo može biti vreme kada se duboko uranjamo u naše emocionalne procese.

Mlad Mesec u Ribama donosi sa sobom energiju koja nas podstiče da se povežemo sa našom intuitivnom stranom, osetimo dublje emocije i pronađemo inspiraciju kroz umetnost i saosećanje. Iskoristite ovaj period kako biste istražili svoju unutrašnju dubinu i postavili temelje za svoj duhovni rast i razvoj.

Mlad Mjesec imaće pozitivan uticaj na Ribe, Rakove i Škorpije, piše Informer.

RIBA

Pošto se mlad Mjesec događa u vašem znaku, u intervalu od naredne dvije nedjelje imate šanse da započnete nešto novo. Dakle, bilo kakav novi početak koji će vam značiti u budućnosti.

RAK

Mlad Mjesec u devetom polju je odličan za planiranje putovanja. Isto tako, možete da donesete odluku o dodatnom usavršavanju.

ŠKORPIJA

Idealan period za početak nove romanse ili pomak na emotivnom planu. Konačno ulazite u bolji period za ljubav!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se