-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Tri medalje za Sokolove

ZVORNIK – Džudisti zvorničkog Džudo kluba „Sokolovi“ osvojili su tri medalje, među kojima je jedna srebrna i dve bronzane, na Međunarodnom džudo turniru u Istočnoj Ilidži – Prvi memorijal „Goran Samardžija“.

Na ovom prvom memorijalu „Goran Samardžija“ nastupili su džudisti iz Srbije, Crne Gore, Bugarske, Federacije BiH i Republike Srpske.

Predsjednik DŽudo kluba „Sokolovi“ Ognjen Pavlovic rekao je da je srebrnu  medalju osvojio Ognje  Sejmenovic, a bronzane Jokic Strahinja i Todic Vasilije.

Pavlovic, koji je i trener u ovom klubu, naveo je da su oni postigli rezultate na turniru na kojem je učestvovalo oko 500 džudista u pionirskoj konurenciji.

Tri medalje za Sokolove 2

Istakao je da su i on i ostali treneri zadovoljni juče postignutim rezultatom, ocijenivši da Zvornik zaista ima kvalitetne džudo-sportiste.
Na turniru su takmičare vodili treneri Dane Pepic I Rajko Mirkovic.

Goran Samardžija preminuo je u 24. godini. Rođen je 1984. godine, a preminuo 2008. Bio je diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

Iz ovog sportskog kolektiva najavljuju da od početka decembra kreću sa bažičnim pripremama takmičara od kadeta do seniora.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se