22 C
Zvornik
02. мај 2024.

DJEVOJKA IZ AMERIKE TRAŽI POMOĆ: Momak joj opsjednut srpskim ratnim pjesmama i Srbijom

Amerikanac je odlijepio za srpskim ratnim pjesmama a njegova djevojka pokušala je da pronađe pomoć na internetu.

Riječ je američkom paru koji je pre nekoliko godina posjetio Srbiju. Kako je na “Redditu” napisala žena s nadimkom “aywaythrowawayok”, ona i verenik toliko su se oduševili našom zemljom da su nakon toga dolazili još nekoliko puta.

Svidjela im se priroda, oduševili su se hranom, sve je bilo baš kako treba da bude, sasvim normalna priča. “Moj vjerenik i ja posjetili smo pre nekoliko godina prelijepu zemlju Srbiju. Bilo je to predivno iskustvo. Toliko nam se svidjelo da smo nakon toga otišli još nekoliko puta.

Tamo smo stekli nove prijatelje, s kojima smo i dalje u kontaktu, a počeli smo da učimo i srpski jezik”, napisala je ova Amerikanka na “Redditu”, u konverzaciji pod naslovom “Ova muzika mora da prestane”.

Naime, problem je, kako je ova gospođa objasnila, nastao kada je njen vjerenik naišao na srpske borbene pjesme! “Vjerujem da su isprali mozak mom partneru nekom ideologijom. U početku, mislila sam da se radi o šali, ali on srpske borbene pjesme sluša već godinu dana!

Sluša ih sve više i više! Razumijem da su te pjesme “zarazne”, kao što i jesu, ali ovo mora da prestane”, dodala je ona. Da su stvari krenule zaista čudnim tokom, dokazuje i još jedan prosrpski gest njenog vjerenika. On je, naime, naumio da u dnevnoj sobi okači ogromnu srpsku zastavu!

“Naručio je ogromnu srpsku zastavu koju želi da okači u našem apartmanu. Takođe, više ne govori “what”, već na srpskom kaže “šta”, a umesto “f*ck” je počeo da priča “j*bi ga”!

Brinem se, čini mi se da je njegova ljubav prema Srbiji otišla predaleko”, zaključila je ova Amerikanka i zatražila od Srba na “Redditu” da joj pomognu. Naravno, odgovori Srba bili su veoma kreativni, od toga da joj je jedino rešenje da postane veća Srpkinja od njega, pa do vrištanja od smeha zbog ove nesvakidašnje situacije.

IzvorKurir

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se