16.4 C
Zvornik
10. мај 2024.

U jednom danu tri saobraćajne nezgode, motociklisti zadobili teške povrede

Na području Policijske uprave Zvornik, 23.08.2023. godine, dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su učestvovali motociklisti koji su zadobili lake i teške tjelesne povrede.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Tabana, opština Vlasenica, oko 13,10 časova, u kojoj je motocikl marke „Ducati“ sletio sa puta. Motociklom je upravljalo lice A.K. iz Republike Srbije, koje je radi ukazivanja ljekarske pomoći prevezeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Vlasenica, gdje su od strane dežurnog doktora istom konstatovane lake tjelesne povrede.
Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. Vozaču uručen prekršajni nalog po članu 43. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u Bosni i Hercegovini.

Druga saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu, u mjestu Kula Grad, grad Zvornik, oko 22,38 časova, u kojoj je motocikl marke „Joyrace“ sletio sa puta, a kojim je upravljalo lice R.Đ. iz Zvornika. Na motociklu je bilo i lice S.P. iz Zvornika. Oba lica su radi ukazivanja ljekarske pomoći prevezena u JZU Bolnica Zvornik, gdje su od strane dežurnog doktora licu R.Đ. konstatovane lake, a licu S.P. teške tjelesne povrede.
Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Protiv vozača motocikla R.Đ. će biti podnijet izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, oko 23,13 časova u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo koje se udaljilo sa lica mjesta, i motocikl marke „Honda“ kojim je upravljalo lice R.M. iz Zvornika. Sa licem R.M. na motociklu je bilo lice M.M. iz Zvornika. Oba lica su prevezena u JZU Bolnica Zvornik, gdje su od strane dežurnog doktora licu R.M. konstatovane teške, a licu M.M. lake tjelesne povrede.
Policijski službenici PS za BS Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu je upoznat dežurni tužilac OJT u Bijeljini koji je naložio da se Tužilaštvu dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode i preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska nepoznatog učesnika saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se