22 C
Zvornik
01. мај 2024.

Septembar nosi ogromne promjene za ovih pet znakova

Septembar je mjesec priprema za oktobarski Koridor pomračine, što znači da možemo osjetiti vetar promene u našim životima. Budući da je mladi Mjesec u Djevici 15. septembra povezan s temom posla, mnogi ljudi mogu doživeti globalne promene u svojim karijerama pa čak i profesijama. O da, jesen će biti vruća! Uprkos kišama, čekaju nas tri vatrena mheseca – nećemo moći da se sakrijemo.

U septembru 2023. ćemo imati poslednju priliku duboko da udahnemo vazduh u pluća – u oktobru počinje Koridor pomračine, koji će biti paradoksalno moćan zbog rada dvije ose odjednom: Ovan-Vaga i Bik-Škorpija.

Ovo je ozbiljna tvrdnja za potpunu transformaciju svačijeg života, ali zahvaljujući mladom Mjesecu 15. septembra u Devici, možemo se pripremiti za velike promene u našim životima. Mlad Mesec 15. septembra u Devici biće povezan s vašim radnim timom, šefom i timom u celini, jer je astrološki ova konstelacija odgovorna za posao. To znači da će sve što se dogodi u septembru u vašoj karijeri dovesti do snažnih događaja u oktobru i novembru.

Djevica

Počevši od avgusta, Device postaju glavni likovi u timu – sve su oči uprte u vas. U septembru vam se može ponuditi novi čin – mlad Mesec će biti u vašem znaku pa možete dobiti novi angažman ili status u firmi. Možete se odlučiti i na promenu posla, jer se pun Mesec u Ovnu 29. septembra javlja u vašem sektoru krize i transformacije – možete otići u novu firmu jer će vam biti ponuđena velika plata. Takođe ćete odlučiti da promenite imidž, kupiti više poslovnih i kvalitetnih stvari. Retrogradni Merkur u avgustu mogao bi vam pomoći da smršate i vratite se nekom stilu koji vam je bio relevantan pre nekoliko godina.

Verovatno ćete nakon fizičke promene shvatiti da je vreme da osvežite i sopstvenu karijeru.

Lav

Snažne promene u karijeri za vaš znak prvenstveno su povezane s novom situacijom s platom. Najverovatnije će vam porasti već 15. septembra zbog rasta vaše aktivnosti – možete početi podučavati druge ljude ili ćete zahvaljujući novim treninzima uspešno povećati cenu svojih usluga.

Takođe je verovatno da na poslu možete imati vođu koji će vas „podići“ za stepenicu više. Pokroviteljstvo će vam pomoći da postignete velike visine i finansijski rast.

Pun Mesec 29.9. u Ovnu događa se u vašem sektoru obrazovanja – možete dobiti diplomu ili ćete imati učitelja koji će uticati na vaš profesionalni razvoj do 2025. godine. Druženje s tom osobom (ili kroz obuku) proširiće vašu karijeru, kao i promeniti vaš pogled na život u prosperitetnijem i finansijski uspešnijem smeru.

Strijelac

Mlad Mesec 15. septembra je u vašem sektoru karijere i statusa – možda ćete imati novog šefa ili ćete sami postati vođa i dobiti novu poziciju. Ako ste već duže vreme nezaposleni, onda će upravo u septembru vaši razgovori uroditi plodom – ponudiće vam se kvalitetan posao s dobrom kancelarijom i prijatnim rasporedom. Takođe u septembru ćete raditi na odnosima s upravom. Verovatno sada imate dva voditelja i mogli biste se umoriti od prilagođavanja svakome. Najverovatnije će ovo pitanje biti rešeno sredinom septembra. A do 29.9. možete napraviti prvi korak u pokretanju sopstvenog posla.

Ovan

Ceo mesec obećava da će biti najvažniji što se tiče posla – Mlad Mesec 15. septembra donijeće vam novi ured, tim ili dobrog zaposlenog. Uopšteno, oseća se kako uprava ima sve veću potrebu za vašim aktivnostima – slobodno tražite povišicu! Već 29.9. nastupiće pun Mesec u Ovnu i dobićete titulu, status, steći popularnost u svom timu.

Svemir je naklonjen rastu i vašeg autoriteta i prihoda – ne oklevajte, tražite veću platu, kancelariju i asistente

Rak

Zahvaljujući uspešnim pregovorima u septembru, možete dobiti dobru obuku i dosta napredovati u nekim veštinama. Mlad Mesec 15. septembra u Devici može vam doneti novo obrazovanje, majstorski kurs, naprednu obuku – sve to nije slučajno i pokreće vas prema velikom napretku. Usput, u septembru možete kupiti neku vrstu opreme za rad, što će vam na kraju doneti povećanje prihoda.

Pun Mesec u Ovnu 29. septembra doneće vam sastanak – događaj će se dogoditi u vašem sektoru karijere, od toga definitivno ne možete pobeći.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se