18.4 C
Zvornik
12. мај 2024.

Dragana Mirković održala nezaboravan koncert

Dragana Mirković pjevala je sinoć za i sa Zvorničanima i gostima iz okolnih gradova i regije. Rijeke ljude u večernjim časovima slile su se u Zvornik i na gradsku plažu, a Dragana se potrudila da im priredi nezaboravnu atmosferu.

Ona je rekla da joj je drago što pjeva na 22. Zvorničkom ljetu, istakavši da očekuje dobar provod, a tako je i bilo.

12 5

„Kad su me dovezli kroz publiku, bilo mi je drago što sam mogla da vas vidim bliže i mahali smo, vi meni, a ja vama, uzajamno slali poljupce i srca .“

Na oduševljenje njenih mnogobrojnih obožavalaca koji su stigli sa svih strana, Dragana je zatražila da joj publika priđe bliže, odnosno do bine, istakavši da ne postoji ništa ljepše od toga, a potom su do iza 00:00 časova sa njom pjevali.

7 6

Proslavom slave grada i sinoćnim koncertom trebalo je da bude završeno ovogodišnje zvorničko ljeto. Međutim, još jedan koncert, grupe Kerber, očekuje nas i večeras, jer je Draganin koncert trebalo da bude održan 5. avgusta, ali je zbog meteoroloških prognoza o mogućem nevremenu, pomjeren za 8. avgust. Iz istog razloga otkazana je i Drinska regata, dok je koncert grupe Kerber pomjeren sa 8. na 9. avgust.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se