19.3 C
Zvornik
16. мај 2024.

Večeras od 19 do 23 časova zatvorite prozore

Dezinsekcija komaraca, odnosno zaprašivanje, na području grada Zvornika biće obavljena od ponedeljka, 10. jula do srijede 12. jula. U slučaju loših vremenskih uslova, postupak će se obaviti prvih narednih povoljnih dana, o čemu će stanovništvo biti naknadno obaviješteno.

Iz preduzeća d.o.o. „Sanitacija“ upozoravaju da se stanovništvo skloni tokom zamagljivanja, da se zatvore prozori na svim stambenim objektima. Poseban oprez se savjetuje osobama sklonim alergijama ili srčanim bolesnicima. Vozačima se preporučuje da za vrijeme tretmana smanje brzinu zbog smanjene vidljivosti. Vlasnici pčela pčelinjake moraju da drže zatvorene do potpunog nestanka magle ili da budu prisutni kako bi na vrijeme zaustavili aparate u tom potezu.

U ponedeljak, 10. jula u terminu od 19.00 do 23.00 časa dezinsekcija će se obavljati u Drinjači, Diviču, na području grada, u Ceru i Karakaju. Sledećeg dana u istom periodu zaprašivana će biti naselja Ekonomija, Ulice, Čelopek, Tabanci i Tršić. Dezinsekcija u srijedu, 12. jula od 19-23 časa biće sprovedena u Kozluku, Kiseljačkom putu, Pađinama, Roćeviću, Šepku, Branjevu i Pilici.

Koordinator akcije je Stefan Perić iz preduzeća „Sanitacija“ i moguće ga je kontaktirati za sva dodatna pitanja putem telefona 066/667-045.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se