5.9 C
Zvornik
26. април 2024.

Vlasenica: Nastavak radova na poboljšanju putne infrastrukture

U opštini Vlasenica danas je završena sanacija i asfaltiranje Ulice Slobodana Principa Selje u dužini oko 800 metara za šta je opština uz podršku Vlade Republike Srpske izdvojila 170.000 KM.

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević, koji je posjetio mjesto radova, rekao je novinarima da je ova godina bila izuzetno pozitivna kada je u pitanju putna infrastruktura, te naveo da će trend ulaganja biti nastavljen i u narednoj godini s ciljem poboljšanja uslova života svih stanovnika.

„Jedna od najdužih ulica u gradu nakon mnogo godina dobila je novi sjaj, što su pozitivno ocijenili i stanovnici. Sanirali smo sve, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, asfaltirali ulicu i plan je bio da se ona poveže sa magistralnim putem. Nećemo stati, jer želimo da svi stanovnici budu povezani sa centrom“, naveo je Kraljević.

Stanovnici Ulice Slobodana Principa Selje zadovoljni su urađenim poslom.

Mještanin Velemir Dupljanin zahvalio je svima koji su učestvovali u ovoj akciji, Komunalnom preduzeću koje je uredilo zapuštenu infrastrukturu, a posebno načelniku Miroslavu Kraljeviću za ovaj veliki posao značajan za sve stanovnike podjednako.

U opštini Vlasenica juče je asfaltiran put u Mjesnoj zajednici Bakići, dužine 550 metara, u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“.

Vrijednost projekta kojim je obuhvaćeno pet mjesnih zajednica je oko 80.000 KM, a finansirale su ga vlade Švajcarske i Švedske, uz podršku Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u BiH, u partnerstvu sa opštinom Vlasenica.

IzvorSrna

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se