13.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Šta pokloniti bliskim osobama za Novu godinu?

Pokloni za Novu godinu imaju moć da obraduju one koji ih primaju, ali isto tako mogu usrećiti i osobu koja ih daruje, nakon što ugleda ozarena lica voljenih. Jedini problem nastaje kada shvatite da vremena ponestaje a vi i dalje ne znate šta da poklonite bliskoj osobi!

Zato smo pripremili ovaj tekst i savjete za izbor poklona za vas!

Spas u zadnji čas – gdje potražiti poklone?

U prednovogodišnjem periodu – dakle, negdje od sredine novembra i tokom cijelog decembra, ulice su okićene prazničnim motivima, svuda se puštaju božićne pjesme, a atmosfera je, kako mjesec odmiče, sve više euforična.

Kad se na sve to dodaju mnoge obaveze koje obično ostavljamo za kraj godine i nije toliko čudno što nam često kupovina poklona nije ni na kraj pameti!

Šta uraditi kada je ostalo jako malo vremena za izbor i kupovinu poklona?

Naš savjet: otići u tržni centar i potražiti tamo spas!

pas korgi pokloni jelka

Međutim, kako se ne biste previše pogubili u mnoštvu prodavnica, akcijskih cijena i ,,super povoljnih” proizvoda ,,još samo danas”, savjetujemo vam da se unaprijed pripremite i razmislite o tome čemu bi se vaša bliska osoba najviše obradovala.

Ako vam nedostaje malo inspiracije, evo naših prijedloga za poklone za bliske osobe koji su uvijek poželjni.

#1 Poklon za Novu godinu za mamu – sobna biljka

Poklon za mamu sa kojim se ne može omašiti jeste sobna biljka.

Biljke su najbolji način da se u dom unese doza topline. Ako je vaša mama ljubitelj biljaka i već posjeduje neke, biće vam lakše da odaberete pravu jer pretpostavljamo da znate šta voli.

Međutim, čak i ako ona nema običaj da u stanu drži biljke, nema dovoljno vremena za brigu o njima, ili vi prosto niste sigurni kojoj bi se obradovala. Ne očajavajte.

porodica pokloni nova godina

Danas postoji mnogo biljaka čak i za apsolutne laike, koje ne zahtijevaju mnogo pažnje i komplikovanu njegu, a veoma su zahvalne. Na primjer, biljke poput bršljana, patuljaste palme i spatifiluma ne samo što su lijepe, već i veoma korisne. Poznate su po tome što upijaju i suzbijaju vlagu iz prostorija, što je od velikog značaja u zimskim mjesecima.

Vjerujemo da će se svaka mama obradovati takvom poklonu.

#2 Novogodišnji poklon za tatu – tople i udobne papuče

Ako imate dilemu šta da kupite ocu, naš savjet je da izaberete nešto praktično i korisno.

Kvalitetne sobne papuče djeluju kao pomalo banalan poklon, ali su zapravo veoma korisne i predstavljaju lijep znak pažnje, kom vjerujemo da će se svaki otac obradovati.

Naš savjet je da odaberete tople i postavljene zimske papuče, kako bi mogao da ih pronosa po kući odmah po otvaranju svog novogodišnjeg poklona i kako bi ga grijale cijele zime.

#3 Novogodišnji poklon za najbolje prijatelje – karte za koncert

Prednost kupovine poklona za najbolje prijatelje je što znate njihova interesovanja i to kakav im je muzički ukus i kakve bendove slušaju.

Period uoči Nove godine je vrijeme kada većina regionalnih muzičkih festivala koji se održavaju ljeti počinje sa otkrivanjem muzičkih zvijezda koje će nastupati u ljetu koje slijedi, a i first minute cijene karata su tada znatno povoljnije, te je ovo pravi način da ih iznenadite i priredite im novogodišnji poklon koji će zasigurno pamtiti.

Za prijatelje koji nisu fanovi muzičkih festivala, uvijek postoji opcija da im poklonite ulaznice za koncert lokalnog izvođača kog vole, karte za pozorište ili neki sličan kulturni događaj.

#4 Poklon za Novu godinu za dječka – dres omiljenog sportskog kluba

Za sve fanove sporta koji fanatično navijaju i podržavaju neki klub, izbor novogodišnjeg poklona je očigledan!

Ukoliko je vaš momak navijač i ima svoj omiljeni fudbalski klub, možete mu pokloniti njihov dres ili možda šal ili kapu.

Ulaznice za kakav sportski događaj ili sezonska pretplata su takođe veoma dobar izbor poklona.

#5 Novogodišnji poklon za babu i dedu – praktični kućni uređaj

Baku i deku možete obradovati električnim kućnim uređajem koji će im olakšati svakodnevne poslove.

Baba će se vjerovatno obradovati novom električnom kuhunjskom uređaju, kao što su mikser ili blender, a deda nekom praktičnom alatu za majstorije, kao što je šrafilica ili bušilica.

Poklon koji će, sigurni smo, oduševiti oboje je aparat za kafu uz koji će moći da uživaju svako jutro u najfinijoj kafi kao iz kafića. Pored toga, dobar izbor je i robot usisivač, toster, aparat za vafle ili kokice.

#6 Novogodišnji poklon za kolege s posla – set za kafu

Kolegama sa posla je nekad veoma izazovno odabrati poklon ukoliko nismo sigurni kakve stvari vole.

Zbog toga je dobar potez igrati na sigurno i pokloniti im set šoljica za kafu ili čaj.

U ptanju je lijep i elegantan, a opet praktičan poklon koji će im godinama služiti i svaki put kada sipaju topli napitak ih podsjećati na vas.

Nadamo se da su vam naši predlozi poklona za Novu godinu pomogli i da sada imate malo jasniju sliku o tome šta ćete darovati svojim bližnjima ove zime.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se