18.1 C
Zvornik
17. јун 2024.

Sutra na Gradskom stadionu odlučujući meč sezone za Drinu

ZVORNIK – U dva posljednja kola mtel Prve lige Republike Srpske fudbalere Drine očekuju dva ozbiljna protivnika i teška borba za očuvanje pozicije na tabeli koja će ih ostaviti u Ligi.
U subotu na svom terenu Drina dočekuje ekipu “Laktaša”.

Tim povodom, danas su na konferenciji za medije, izjave dali trener Mile Lazarević i kapiten Danijel Ćulum.

Dočekujemo izuzetno kvalitetnu ekipu koja se nalazi na drugoj poziciji. Oni imaju najboljeg strijelca lige, pojasnio je Lazarević.

“Ovo nam je poslednja utakmica na našem terenu. Nadam se da ćemo u ovoj utakmici, a uz podršku publike doći do pobjede sa kojoj bi ostvarili glavni cilj od početka prvenstva, a to je opstanak u rangu. Ekipa ima potencijala što je dokazala u drugom dijelu prvenstva”, rekao je Lazarević.

Danijel Ćulum, kapiten Drine istakao je da ih očekuje zahtjevna utakmica sa kvalitetnim protivnikom koji u svojim redovima ima prvoligaški igrački kadar.

“Mi znamo šta nam je činiti u ovoj utakmici. Imamo kvalitet i to smo pokazali protiv ekipa iz vrha tabele. Očekujemo pobjedu i vjerujem u svoje saigrače. Nadam se da će biti dosta publike i da ćemo pobjediti, a posle svi zajedno slaviti,” rekao je Ćulum na konferenciji FK Drina.

Ekipa “Laktaša” se nalazi na drugoj poziciji sa 64 boda dok FK “Drina” trenutno zauzima 13 poziciju sa 40 bodova.

Protiv Laktaša očekujemo podršku Zvornika i naših navijača, pune tribine i atmosferu koja može da slomi svakog protivnika. Ovaj meč može najviše da odluči našu poziciju i zato pozivamo sve da dođu i podrže svoj klub i svoj grad, poručuju iz kluba.

Drina – Laktaši, Gradski stadion Zvornik, subota 25. maj, 17.30 časova. Ulaz 3KM (za ljepši pol i djecu slobodan ulaz)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se