14.3 C
Zvornik
26. април 2024.

Veljko Tomić se predao policiji

ZVORNIK – Kako prenosi Fejsbuk stranica Loznica Grad, Veljko Tomić za kojim policija traga zbog razbojništva i krađe u Šepku, predao se policiji u Kozluku.

Tomić se navodno nalazi trenutno u PS Kozluk, a predaju je dogovorio preko advokata.

Tomić je prije sedam dana na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku pokušao da ukrade dva vozila, a tom prilikom je i oštetio gasni terminal na benzinskoj pumpi. Poslije toga se dao u bijeg, a uhapšena je njegova bivša supruga Gordana M. koja mu je pomagala u skrivanju od policije.

– Policijskoj stanici Kozluk je navedenog dana prijavljeno, da je nepoznato lice počinilo krivično djelo „Razbojništvo“ nad oštećnim licima N.D. i S.P., kojom prilikom je pored otuđenja i oštećenja dva putnička motorna vozila nastupila i materijalna šteta na benzinskoj pumpi u mjestu Srednji Šepak, Grad Zvornik. Policijski službenici PU Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela i pronalasku lica V.T. iz Kozluka, a koje se sumnjiči za izvršenje gore navedenog krivičnog djela – saopštila je PU Zvornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, Tomić je višestruki povratnik u vršenju krivičnih djela. Tomić je robijao i dugogodišnju robiju zbog ubistva. Protjeran je iz Njemačke.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se