20.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Od Tabanaca do Partizana

ZVORNIK – Mladi Nemanja Jović, produžio je ugovor sa Partizanom na još četiri godine. Rođen je u Tabancima 2002. godine, gdje je sa prozora svoje sobe, gledao kako igraju njegov otac Milisav i drugi igrači u mjesnom klubu.

Prvi učitelj bi mu je Brano Radić, a  trenirali su ga Rajo Novaković, Mladen Milinković, Goran Cvjetinović i Srđan Šušić.

Sa reprezentacijom Republike Srpske uzrasta od 13. godina, koju je vodio Veljko Cvjetinović, igrao je 2014. godine na turniru u Češkoj Republici, gdje je proglašen za najboljeg igrača.

Njegove kvalitete zapazili su i ljudi iz Partizana, pa je već sa 12 godina, boravio u njihovom kampu „Zemunelo”. Direktor omladinske škole Momčilo – Moca Vukotić, obećao je da će ga zvati da učestvuje na utakmicama i turnirima koje organizuje njihov klub.

Obećanje je ispunjeno, i on je već nekoliko godina član ovog poznatog kluba. Da se radi o velikoj nadi Partizana, pokazao je na pripremama koje je proveo u ekipi Save Miloševića, kada je dao gol na prijateljskoj utakmici sa ekipom Vitorula.

Jović trenira sa prvim timom Partizana, pa se očekuje da uskoro postane standardni prvotimac.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se