5.9 C
Zvornik
26. април 2024.

U Srebrenici ukraden čamac

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

-Policijskoj stanici Srebrenica, 27.07.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće oštećenog u mjestu Peći, opština Srebrenica, otuđilo gumeni čamac sa motorom. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnog djela „Teška krađa“.  

-Policijskoj stanici Milići, 27.07.2020. godine, prijavlјeno je da je u ulici Svetogorska, opština Milići, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom između lica G.G. i N.Š. oba iz Vlasenice. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići koji su navedenim licima izdali prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se