naslovnaRegija BiračVIJESTI

Nekoliko krivičnih djela na teritoriji regije Birač

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su četiri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom saopštili su iz PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, 16.06.2020. godine u ulici Ustanička, opština Vlasenica,  zaustavili su putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je upravljao M.M. iz Vlasenice, sa kojim se u vozilu nalazio N.N. iz Vlasenice. Izvršenom kontrolom i pregledom vozila, policijski službenici su pronašli i privremeno oduzeli praškastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid, ukupne bruto mase 13 grama. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja prekršaja.

Policijskoj stanici Osmaci, 16.06.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Gornje Caparde, opština Osmaci, otuđilo motornu testeru, pištolj i ključeve za startovanje putničkog automobila. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Tagovi
Back to top button
Close
Close