12 C
Zvornik
23. април 2024.

Vila Oaza nudi nezaboravan odmor i uživanje na Zvorničkom jezeru

U prelijepom ambijentu spoja Zvorničkog jezera i okolnih brda Republike Srpske i Srbije smještena je vila Oaza, namijenjena za nezaboravni odmor i uživanje.

Vila Oaza prilagođena je da u svakom trenutku uživate maksimalno, uz ugodnost i mir. Cijeli prostor podređen je odmoru i uživanju.

Vila je idealno mjesto za organizovanje događaja i aktivnog odmora. Za organizovanje djevojačkih večeri, riblovačkih druženja i svih onih koji vole prirodu i mir.

Vila ima tri apartmana

Apartmani posjeduju krevet, ormar, stolić, ogledalo, stolicu, televizor, kuhinju sa priborom za spremanje i ručavanje, kafu, čaj, začine kao i mini bar.

  • Kupatilo sa tuš kabinom, sredstvima za higijenu, fen za kosu, ogrtač, papuče, peškire. Peškiri se mjenjaju po potrebi, a posteljina na 5 dana.
  • Aprtman 1 posjeduje francuski ležaj, apartman 2 dva kreveta, a apartman 3 četiri kreveta.
  • Svi apartmani imaju terasu sa stolom i stolicama i pogled neprovcijenjive vrijednosti.

Terasa

Na poslednjem nivou Vile, nad samim jezerom, nalazi se velika terasa sa suncobranima i ležaljkama, kao i tušem sa solarnim grijanjem vode.

Vila Oaza odmor na zvorničkom jezeru 2
  • U sklopu terase je i zidani roštilj sa obezbjeđenim drvima i ćumurom i kompletnim priborom za roštilj.
  • Kuhinja je opremljena kompletnim posuđem sa escajgom i čašama za vino i žestoka pića.
  • U natkrivenom dijelu je veliki sto sa sjedištima za 10 osoba, kao i okrugli sto za 6 osoba, koji se, po potrebi, mogu premjestiti na otvoreni dio terse iznad samog jezera.

Samo par koraka od tuša su stepenice koje vode u jezero u kome možete uživati u pecanju, dnevnom ili noćnom kupanju (na sopstvenu odgovornost), a zatim uz sunce ili mjesečinu i cvrčke možete uživati do zore gdje će vas dočekati cvrkut ptica sa obližnjeg drveća.

https://www.instagram.com/p/BmvEp0vh-Pi/?utm_source=ig_web_copy_link

U prelijepom dvorištu Vile Oaza nalazi se kamen-dar prirode koji predstavlja, muškarca i ženu u dugoj haljini sa velom na glavi, što nas priroda podsjeća da ljudi ne treba da žive sami nego zajedno i da je ljubav zakon.

Budite i vi dio očaravajućeg prostora gdje je ljubav zakon. Vaši domaćini će vas s ljubavlju dočekati uz piće dobrodošlice.

Više o punudama možete pogledati na našem sajtu na OVOM LINKU.

Kao i na stranicama na Fejsbuku i Instagramu, a uvijek na možete kontaktirati i na brojeve telefona: +381 64 662 98 72(Viber), +381 64 29 21 300 ili elektronsku poštu vilaoaza056@gmail.com.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se