Pavić: Nisam ni vidio ni čuo Dodikovu izjavu, vraćam se iz inostranstva

BANJALUKA – Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić tvrdi da ne zna za jučerašnji ultimatum Milorada Dodika, koji mu je poručio da mora da se odrekne „mangupa“ u stranci ako želi da ostane njegov koalicioni partner.

„Nisam to ni vidio, ni čuo. Vraćam se iz inostranstva, upravo putujem, tako da zaista ništa ne mogu da komentarišem dok to ne pogledam večeras ili sutra ujutru“, kaže za portal „Srpskainfo.com“ lider DNS-a Marko Pavić.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na jučerašnjoj konferenciji za novinare izjavio je da su neki unutar koalicije SNSD, DNS i SP na proteklim izborima radili protiv te koalicije.

Dodik je kao ilustraciju naveo primjer direktorke Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ Kotor Varoš, članice DNS, „koja je već podnijela ostavku, jer je radila protiv koalicionih kandidata“.

„Zahvaljujem se lideru DNS Marku Paviću na korektnom odnosu koji je pokazivao u pogledu izborne kampanje, ali neki njegovi mangupi su određene stvari uradili veoma loše. Ukoliko on pristane da se odrekne tih ljudi, i dalje je naš koalicioni partner. O njemu mislim sve najbolje, ali mislim da su ga okupirali mangupi u njegovim redovima“, rekao je juče Dodik.

(Srpskainfo.com)

Back to top button