Zabava

Mustafa bijesan na Eminu: Uzeće joj kuću i smanjiti alimentaciju?

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, bijesan je na svoju bivšu suprugu i spreman je da joj uzme kuću i smanji alimentaciju ukoliko sazna da ga je varala i tokom braka sa njim.

Nakon razvoda, Mustafa je počeo da sumnja da ga je Emina varala tokom njihovog braka sa Saranom, turskim multimilionerom, koji je 18 godina stariji od nje.

Emina se zvanično razvela u junu ove godine od Mustafe Sandala, bogatog turskog pjevača i producenta. Međutim, turski mediji prenose da se Emina prije više od dva mjeseca upustila u tajnu vezu sa turskim multimilionerom Saranom, koju su takođe otkrili turski mediji.

Mustafa je na različitim poljima sarađivao sa Saranom, te je bilo neizbježno da ga upozna sa sada već bivšom ženom, Eminom. Pošto je ljubavni život Sarana uvijek pod budnim okom javnosti, sada se sumnja da njegova romansa sa Eminom traje mnogo duže.

„Kada je Mustafa saznao za Emininu vezu sa Saranom, koji je poznat po avanturama sa javnim ličnostima, potpuno je poludio. Ne zato što se ona zaljubila, već zato što ih je on upoznao i tačno zna da su na nekoliko događaja bili zajedno. Zbog toga je dobio sumnju da su njih dvoje bili u tajnoj vezi još tokom Mustafinog i Emininog braka“, pišu turski mediji.

Oni takođe otkrivaju da čim je Mustafa saznao za njihovu vezu, odmah je pozvao Emininog brata i rekao mu da će je razbaštiniti ukoliko se ispostavi da ga je varala.

Mustafa je pjevačici ostavio kuću u Istanbulu, a za sinove plaća ogromnu alimentaciju. Međutim, nakon ove sumnje za prevaru, Sandal razmišlja o tome da promijeni ovu odluku.

„Uzeću joj kuću i alimentaciju smanjiti ukoliko je tačno da su bili zajedno dok je ona bila u braku“, vikao je Sandal na sastanku sa Emininim bratom i svojim advokatom.

Saranovo bogatstvo se procjenjuje u milijardama, njegova kompanija između ostalog posjeduje medijske kuće i muzičke produkcije kao što su Stansport TV, Radio sport, Radio mjuzik, Šoutajm i mnoge druge.

Njihova afera je otkrivena u Njemačkoj gdje se tajno sastaju. Kako su tamo manje oprezni jer misle da ih paparaci ne prate, oni šetaju ulicama zagrljeni, odlaze u restorane i hotele.

(kurir.rs)

Tagovi
Back to top button
Close
Close