INFOCENTAR

Bez problema u saobraćaju

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija nesmetano, a na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Srpske. 

Na dionici magistralnog puta Klašnice dva-Šargovac u toku je uklanjanje naplatnih kućica, zbog čega je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na dionici magistralnog puta Trnovica dva-Trebinje, zbog izgradnje vodovoda za naselje Dražesne Gore, pa se saobraća naizmjenično, jednom trakom.

Saobraćaj je, zbog sanacije, potpuno obustavljen za sve kategorije vozila na dionici magistralnog puta Bijeljina-Glavičice /ulice 27. marta i Srpske vojske/ i putnička vozila preusmjeravaju se na gradske ulice, a saobraćaj teretnih vozila odvija se isključivo obilaznicom.

U Banjaluci je zabranjen saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, svim vozilima preko Zelenog mosta, svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice u Banjaluci.

Radnim danima od 8.00 do 16.00 časova, zbog deminerskih radova, biće polučasovnih obustava saobraćaja na magistralnom putu Foča-Gacko, u mjestu NP Sutjeska-Priboj, opština Foča.

Zbog deminerskih radova na putnom pravcu Brod-Odžak od 8.00 do 18.00 časova radnim danima saobraćaj se obustavlja 30 minuta, a vozila propuštaju 15 minuta.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene, saobraćaj se i dalje odvija usporeno zbog v​ećeg odrona.

Na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka saobraćaj je povremeno usporen zbog sanacije klizišta.

Saobraćaj je, zbog sanacije klizišta, potpuno obustavljen na regionalnom putu Bratunac tri-Drinjača od 7.00 do 16.00 časova.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog aktiviranog klizišta.

U FBiH se zbog radova izgradnje kolektora na magistralnom putu Teslić-Karuše /Barić/, saobraćaj odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednom trakom.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Tagovi
Back to top button
Close
Close