Izvršeno obilježavanje horizontalne signalizacije u Zvorniku

ZVORNIK – Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i poslove saobraćaja opštine Zvornik, na osnovu Odluke o lokalnim, nakategorisanim putevima i ulicama u naselju, na području opštine Zvornik, sprovelo je aktivnost obnavljanja horizontalne signalizacije na području grada, kao i njenu dopunu novom horizontalnom signalizacijom, na osnovu saglasnosti Komisije za postavljanje saobraćajne signalizacije formirane od strane načelnika opštine Zvornik.

– Horizontalna signalizacija je obilježena u ulicama gdje duži vremenski period nije vršeno njeno obnavljanje, gdje je povećana frekvencija saobraćaja i koje gravitiraju školama u gradu, kao i na raskrsnicama na ulazima u grad sa magistralnog puta – rekao je načelnik Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i poslove saobraćaja opštine Zvornik Branko Jašić.

Radove su izvodili „Zvornik putevi“ AD u vremenskom periodu od 28. avgusta do 01. septembra tekuće godine.

Obnavljanje horizontalne signalizacije izvršeno je u koordinaciji sa Centrom javne bezbijednosti Bijeljina, Policijskom stanicom za bezbijednost saobraćaja Zvornik.

Jedan komentar

  1. Све је то добро, али од извршилаца означавања хоризонталне сигнализације треба тражити да се обавежу на рок трајања извршених радова, јер смо свједоци да се штрафте на пјешачким прелазима бришу након кратког времена после завршетка радова.

Back to top button