Zvornik: Opštinska uprava u akciji podjele paketa u naseljima Ekonomija i Srednji Šepku

Predstavnici Opštinske uprave Zvornik kontinuirano obilaze građane na terenu koji su pogođeni poplavama

Zvornik Opštinska uprava u akciji podjele paketa u naseljima Ekonomija i Srednji Šepku (1)

ZVORNIK – Predstavnici Opštinske uprave Zvornik kontinuirano obilaze građane na terenu koji su pogođeni poplavama gdje se upoznaju sa njihovim problemima i onim što im je za prvi slučaj najpotrebnije.

Svoj posao obavlja i opštinska Služba Civilne zaštite i druge nadležne službe, dok opštinske komisije već nekoliko dana rade na terenu u cilju procjene nastale štete.

U toku je sanacija terena, kao i deratizacija, dezinfekcija i dezinsekcija poplavljenih područja.

Šef kabineta načelnika opštine Dušica Savić tokom jučerašnjeg dana obišla je dio Ekonomije i Srednji Šepak gdje je mještanima pogođenim poplavama uručila pakete sa hranom i higijenske pakete.

– Opštinska uprava Zvornik je maksimalno na raspolaganju građanima koji su pogođeni poplavama i klizištima i pružamo im sve vidove pomoći koji su u ovom momentu mogući, prije svega dostavljaju im se hrana, voda i sredstva za higijenu – kaže Savićeva.

2 komentara

  1. Samo pitanje /nije u ovom trenutku ali kad nevrijeme se sanira/, kada ce Opstinska sluzba izaci u susret suvlasnicima na poplavljenim podrucjima /Ekonomija, posebno/ da im se isplatni naknada za zeljiste na kome je dozveljena /sanirana/ bespravna gradnja?!

Back to top button