10.9 C
Zvornik
30. април 2024.

Na širem području Romanije zabijelio snijeg

Na širem području Romanije pada slab snijeg koji se, prema informaciji iz „Romanijaputeva“ za sada ne zadržava na kolovozu, ali je zabijelio na području Sokoca i Han Pijeska, gdje su behar i vegetacija u punom jeku, javlja dopisnik Srne sa Sokoca.

U „Romanijaputevima“su naglasili da prate situaciju i da je nekoliko vozila ne terenu, koji će, ukoliko bude trebalo izvršiti preventivno posipanje kolovoza na pojedinim prevojima na Romaniji i Jahorini gdje se temperatura počela da spušta ispod nule.

Srn2024 4 17 85419 0

Na ostalim magistralnim i regionalnim putevima Sarajevsko-romanijske regije vozi se po mokrim kolovozima pa se preporučuje oprez.

Snijeg je počeo da pada sinoć, a prema podacima Meteorološke stanice na Sokocu je jutarnja temperatura nula stepeni, dok je visina snijega dva centimetra.

„Romanijaputevi“, preduzeće sa sjedištem u Podromaniji kod Sokoca, uz više djelatnosti, brine i o održavanju u zimskom periodu više od 600 kilometara magistralnih i regionalnih puteva u istočnom dijelu Republike Srpske.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se