20.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Bečka policija: Isključujemo vezu između osoba na snimcima i nestale djevojčice

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije potvrdilo je da je od bečke policije obaviješteno da na video-snimku iz Beča nije dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, poručivši da se nastavlja intenzivan rad na njenom pronalasku.

„Nastavljamo utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta. Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a na terenu su i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić“, navedeno je u saopštenju.

Bečka policija prethodno je saopštila da je isključila povezanost osoba sa snimaka koje je u Beču napravio državljanin Srbije sa nestankom devojčice Danke Ilić, nakon što je razjašnjen njihov identitet i sa njima uspostavljen kontakt.

Austrijski sajt „Kosmo“ objavio je da je pronašao dvije žene i dijete na osnovu snimka koji je napravio Srbin koji živi u Beču za koje se sumnjalo da je nestala djevojčica.

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala prošlog utorka u Banjskom polju kod Bora u Srbiji, ušla je u 10. dan.

Interpol je za Dankom Ilić raspisao žutu potjernicu.

Zbog nestanka dvogodišnjakinje iz Bora u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se