12.4 C
Zvornik
27. јул 2024.

Zvorničanin uhapšen zbog pokušaja ubistva: Samostrelom ranio sugrađanina!

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 13.03.2022. godine oko 00,10 časova lišili slobode lice inicijala B.S. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ iz člana 124., a u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Zločin se dogodio oko pola sata prije ponoći ispred Simićeve kuće u Zvorniku. Svemu je prethodio njihov fizički obračun. Naime, Simić je u kafiću prvo napao Lazarevića. Nakon toga Lazarević je došao do njegove kuće kako bi sve raspravili, a Simić je dohvatio samostrel i prema Lazareviću ispalio strijelu koga ga je pogodila u nadlakticu.

Policijskoj stanici Zvornik je 12.03.2024. godine oko 23,30 časova prijavljeno da je u jednoj ulici u Zvorniku lice Branko Simić iz Zvornika pucalo iz samostrela u pravcu lica Slavena Lazarevića iz Zvornika, te da je navedenom prethodio fizički napad lica B.S. na lice S.L. u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku.

Licu S.L. je zbog zadobijenih povreda ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje je isto zadržano na liječenju.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštva u Bijeljini kojem će lice B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se