6.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Nove knjige školske lektire i obnovljena fasada u školi u Pilici

 

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović posjetio je juče Osnovnu školu „Nikola Tesla“ u Pilici i razgovarao sa direktoricom škole Milenom Ilić.

Prema riječima gradonačelnika Ivanovića završeni su radovi na sanaciji dijela fasade koji je bio oštećen i koji je ugrožavao bezbjednost učenika. Za ovaj projekat iz gradskog budžeta izdvojeno je 12.000 KM.

„Stvaranje boljih uslova za pohađanje nastave u svim zvorničkim školama biće jedan od glavnih prioriteta i ubuduće, jer mladi i obrazovani ljudi su ključan resurs za razvoj našeg grada,“ istakao je Ivanović.

Gradonačelnik je donio i poklon paket od 25 naslova i 80 knjiga školske lektire za školsku biblioteku, što će, kako je istakla direktorica Ilić, olakšati obrazovni proces i učenicima ove škole, ali i nastavnicima. Ujedno, ona se zahvalila Gradonačelniku i Gradskoj upravi na izuzetnoj saradnji i podršci, koju ova škola ima.

U sastavu škole nalaze se dvije petorazredne osnovne škole u Lokanju i u Barama. U školskoj godini 2023/24 ukupno je upisano 169 učenika raspoređenih u 16 odjeljenja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se