25.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Nova MVP lekcija nezaustavljivog Srbina (VIDEO)

 

​Mnogi vjeruju da će ovo biti finale bitke za prsten, odnosno da će Denver braniti krunu baš protiv Bostona u junu, a MVP lekciju bi i tu mogao držati nezaustavljivi Srbin. Kako bi moglo da izgleda, vidjeli smo u noćašnjem sudaru dva strašna tima u Koloradu. I ponovo je šampion, kao i u meču u Masačusetsu odnio pobjedu.

Jokić je pomoć imao u Mareju koji je brojao do 19.

Ovo je tek drugi put u sezoni da je Boston izgubio dva meča u nizu. Oni su istopili prednost domaćih na startu drugog poluvremena, ali su se Nagetsi brzo prenuli i do posljednjeg perioda otišli na +10. Pokušavao je lider šampionata da se vrati, bio na -5, ali ekipa iz Kolorada je na sve imala odgovor. Od trojke Mareja za 30:28 na kraju prve četvrtine, do kraja su Nagetsi bili u vođstvu. Na kraju 115:109.

Jokić je inače odigrao u svom stilu, rezervisan kada je šut u pitanju, samo jednom je pokušao u prvih desetak minuta, ali je na kraju ubacio 11 od 18 poena. Kao i Marej i on je pogodio na kraju četvrtine, druge, uz sirenu, ispraćen je povicima „MVP“ na odmor. Porzingis ga je lakše povredio u nastavku, ali se vratio u posljednjoj četvrtini da dokrajči Boston. 

Nagetsi koji sada kasne pola koraka za Oklahomom i jedan za Minesotom na Zapadu ostaju u Koloradu, u subotu u grad stiže Juta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se