20.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Kompanija “M:Tel” predstavila nova dostignuća

Kompanija „M:tel“ juče je u Vlasenici predstavila nove usluge pod nazivom „Nova era digitalizacije življenja“ za korporacije i kompanije sa područja opština Vlasenica, Milići, Šekovići, Han Pijesak, Osmaci, Srebrenica, Bratunac i grada Zvornika.

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović rekao je novinarima da je ovakva dobra i korisna prezentacija nedavno održana u Zvorniku sa rješenjima koja mogu doprinijeti boljem životnom ambijentu stanovništva u lokalnim zajednicama.

Srn2024 3 14 1653957 0

On je naveo da lokalne zajednice mogu da naprave određene uštede u budžetima i sredstva usmjere u druge projekte, te istakao da Zvornik ima mnoge aplikacije koje koristi u proteklih nekoliko godina.

„Imamo Građansku patrolu i Viber zajednicu koje su se pokazale kao veoma korisne jer omogućavaju bolju pristupačnost stanovništvu, a i lokalnoj zajednici, zahvaljujući mogućnosti bržeg reagovanja na probleme na koje građani ukazuju“, rekao je Ivanović.

Izvršni direktor za prodaju kompanije „M:tel“ Milosav Parezanović rekao je novinarima da im je želja da nastave da rade dobre stvari i da ponude sva inovativna rješenja te kompanije.

„U saradnji sa kompanijom Infobip imamo inovativna rješenja u mogućnosti komunikacije viber poruka, eksluzivni ugovor za cijelu zemlju“, rekao je Parezanović.

On je naglasio da „M:tel“ učestvuje u humanitarnim i društveno odgovornim akcijama u skladu sa onom „Niste sami, imate prijatelje širom države“.

Srn2024 3 14 1547287 0

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević rekao je da je današnja prezentacija bila prilika da se šira javnost upozna o svemu što se nudi kao moderna tehnologija, o dostignućima „M:tel“ kompanije, sa svim što su do sada uradili i novim ponudama.

On je rekao da će ova lokalna zajednica primijeniti sve od video-nadzora, pa do drugih tehnologija.

Vlasnik zanatske radnje „Brus“ iz Vlasenice Borislav Matić rekao je da je korisnik „M:tel“ kompanije, ali da nije bio upoznat o svim njihovim inovacijama, te da ga posebno interesuju usluge rominga.

Načelnici susjednih opština, direktori javnih ustanova i privrednici koji su prisustvovali današnjoj prezentaciji u Vlasenici, po njenom završetku su posjetili i Ski-centar „Igrišta“.

IzvorSRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se