6.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Zvornik predstavljen na sajmu „Zavičaja“ u Novom Sadu

Tokom proteklog vikenda Grad Zvornik je predstavljen u Novom Sadu na 5. sajmu “Zavičaja”. Na manifestaciji koja promoviše privredni, kulturni i turistički potencijal Srba širom regiona, učestvovalo je više od 160 izlagača iz Srbije, Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore.

ad 4

Između ostalih, Zvornik su pjesmom predstavili mališani hora Osnovne muzičke škole “Vojin Komadina”. Na gradskom štandu bili su izloženi proizvodi i brošure SPKD „Prosvjeta“, ribolovačkog udruženja SRU “Bistro”, Centra za istraživanje i očuvanje kulturno istorijske baštine “Dr Đorđe Lazarević”, planinarsko-ekološkog udruženja “Korak”, te preduzetnika i kompanija “Grafikus”, “As oglas”i AD “Vitinka”.

ac 5

Štandove su zvanično posjetili ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković, direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i saradnju sa Srbima u regionu Aleksandar Đedovac.

a 9

Sajam zavičaja organizuju Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu i Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Vlade AP Vojvodine.

ae

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se