25.9 C
Zvornik
29. април 2024.

Kremlj potvrdio: Karlson uradio intervju sa Putinom

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je u utorak ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je pres sekretar ruskog lidera Dmitrij Peskov.

– Da, mogu to da potvrdim – rekao je Peskov danas odgovarajući na pitanje novinara da li je Karlsonov intervju sa Putinom zaista održan dan ranije.

Upitan da govori o utiscima predsjednika o razgovoru, Peskov je rekao da će i sami novinari imati priliku da to ocijene kada intervju izađe.

-Kako bude pripremljeno, biće objavljeno, a onda ćete imati priliku da formirate sopstvene utiske – rekao je Peskov.

Karlson je u utorak na društvenoj mreži Iks objavio video poruku na pozadini kremaljskih kula i Sabornog hrama Hrista Spasitelja, u kojoj je naveo da će uskoro intervjuisati ruskog predsjednika.

Prema riječima novinara, on će „uraditi intervju jer Amerikanci apsolutno nisu svjesni šta se dešava u Rusiji i Ukrajini“. Istovremeno, Bijela kuća je, prema rečima Karlsona, dva puta pokušala da poremeti intervju.

Kasnije je sekretarka za štampu Bijele kuće Karin Žan Pjer demantovala ovu izjavu novinara. Sat nakon objavljivanja, broj pregleda bio je 5,2 miliona, a preko noći je premašio 50 miliona. Istovremeno, ova brojka je rasla skoro svake sekunde.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se