12 C
Zvornik
28. април 2024.

Kakvo nas vrijeme očekuje danas

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će tokom dana biti pretežno sunčano uz promjenljivu oblačnost i još malo toplije, a poslije podne i uveče očekuje se oblačnost sa sjevera.

U noći na sjeverozapadu u nižim predjelima padaće kiša koja se ledi pri tlu, a u višim snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren i promjenljiv vjetar.

Dnevna temperatura vazduha biće od jedan stepen u višim predjelima i mjestima sa maglom, do 11 stepeni Celzijusovih na sjeveru i jugu.

Jutros je u većini krajeva pretežno sunčano vrijeme, a lokalno po kotlinama ima niskog naoblačenja, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najhladnije je jutros na Sokocu gdje je u 7.00 časova izmjereneo minus 20 stepeni Celzijusovih.

U Šipovu je u 7.00 časova bilo minus 13, Srebrenici minus 12, Sarajevu, Han Pijesku i Čemernu minus 11, Tuzli, Zenici i Kneževu minus 10, Gacku minus devet, Zvorniku, Mrkonjić Gradu, Foči, Ribniku i Kalinoviku minus osam, Banjaluka, Doboj, Drinić i Rudo danas bilježe minus sedam, Bijeljina, Prijedor, Srbac, Višegrad i Novi Grad minus šest, Bileća minus četiri, Mrakovica minus jedan, Trebinje nula, Mostar jedan i Neum pet stepeni Celzijusovih.

Visina snježnog pokrivača na Han Pijesku je 20, na Sokocu 16, u Srebrenici, Šipovu i u Kneževu po 10 centimetara

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se