6.4 C
Zvornik
28. април 2024.

U susret praznicima i zimskoj čaroliji animirana avantura „Pačija posla“ na redovnom repertoaru zvorničkog bioskopa

Vesele boje, mnogo šale i lude dogodovštine naših simpatičnih junaka, nasmijaće vas iskreno i iz srca, a fantastična sinhronizacija omogućit će najmlađim posjetiocima da se u bioskopu provedu kao nikada do sada!

Karte za ovu projekciju su u prodaji, a ukoliko želite da sa svojom porodicom mjesec praznika započnete na najmagičniji način, nećete propustiti priliku da među prvima nabavite ulaznice za animiranu avanturu „PAČIJA POSLA“!

Od ovog čevrtka, 7. decembra na redovnom repertoaru Bioskopa Domaa omladine u terminu od 17 časova.

O FILMU: Uoči novogodišnjih praznika, Iluminejšn (Illumination) , koji je napravio blokbastere kao što su Malci, Grozan ja, Pjevajmo i Tajne avanture kućnih ljubimaca, poziva vas da poletite na uzbudljivo i nepoznato putovanje, sa zabavnom, pernatom porodicom, putovanje kakvo ćemo prvi put doživjeti u novoj, originalnoj animiranoj komediji PAČIJA POSLA.

Porodica Malard zapala je u kolotečinu. Dok je tata Mak sretan što svoju porodicu čuva na bezbjednom mjestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže cijeli svijet. Nakon što je na njihovo jezero sletjela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mjestima, Pem počinje da ubjeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke.

Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare. Iskustvo će ih natjerati da prošire svoje horizonte , da budu raspoloženi da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle. Za to vrijeme naučiće svašta novo jedni o drugima a i o samim sebi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se