20.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Otmica djeteta u Zvorniku glasina, navodi iz Milića se ispituju

ZVORNIK – Povodom navoda da je danas nepoznata osoba iz plavog kombija navodno pokušala oteti dijete u mjestu Ulice u Zvorniku, službenici Policijske uprave Zvornik su utvrdili da pokušaja otmice nije bilo.

„Policijski službenici su identifikovali navedeno vozilo i lice D.L. iz Zvornika, koje je upravljalo istim, te je utvrđeno da se navedeno vozilo zaustavilo na lokaciji u mjestu Ulice zbog propuštanja autobusa u saobraćaju, i da nije bilo nikakvog kontakta vozača sa djetetom“, navode iz policije, javjaju Nezavisne novine.

Napominju da ovaj događaj niko nije prijavio u PU Zvornik.

„Takođe, u vezi sa prijavom lica S.A. iz Milića od juče da je nepoznato lice iz svog vozila pokušalo da slatkišima „namami“ njeno maloljetno dijete, policijski službenici preduzmanjem mjera i radnji do sada nisu potvrdili navode ove prijave, te nastavljaju dalji rad po prijavi“, dodaje se u saopštenju.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane i medije da ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.

Policijski službenici PU Zvornik nastavljaju da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite građana, i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti na području PU Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se