20.4 C
Zvornik
28. април 2024.

„Čuvari formule“ i „Trolovi“ od danas u Bioskopu Doma omladine Zvornik

Novi bioskopski hitovi obilježiće ovu nedelju u Bioskopu Doma omladine Zvornik. Publiku očekuje najnoviji film Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule„, i animirani hit „Trolovi: Bend na okupu„.

Od danas u bioskope stiže drama reditelja Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule“. Radi se o grupi naučnika u Institutu Vinča koji su izloženi smrtonosnoj dozi zračenja dok sprovode tajni projekat, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na liječenje u kliniku u Parizu. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili im doktorski tim zaista želi pomoći – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Za najmlađe gledaoce stiže film „Trolovi: Bend na okupu“, nastavak animiranog hita o čuvenim simpatičnim junacima. Filmska franšiza „Trolovi“ do sada je upoznavala najmlađe gledaoce sa fantastičnom muzikom svih žanrova iz svake decenije, dok je stariju publiku vraćala u mlađe dane, pa su mnogi obožavaoci nestrpljivi da saznaju šta su autori ovog puta pripremili. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Trolovi – termin 17.30 časova
Čuvari formule – termin 19.30 časova

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se