4.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Veterani Podrinja u Hanoveru

ZVORNIK – Veterani FK „Podrinja“ iz Tršića su proteklog vikenda gostovali u Hanoveru gdje su odmjerili snage sa veteranima „Srpski FK“ Hanover.

Svi u taboru veterana FK „Podrinja“ iz Tršića su oduševljeni prijemom i gostoprimstvom u Hanoveru, a koje je glavnim dijelom zasluga Ranka Zekića, koji je porijeklom iz Tršića i na čiji je poziv uslijedilo pomenuto gostovanje.

Veterani Podrinja u Hanoveru 1

-Želio bih se posebno i puno zahvaliti našem Ranku Zekiću koji nas je bratski dočekao i prihvatio u svom domu, tako da smo se izuzetno prijatno osjećali u dalekom Hanoveru. Ono što posebno želim istaći jeste to da je naše gostovanje izazvalo veliku pažnju naših ljudi koji žive i rade u Nemačkoj, te je druženje sa njima predstavljalo dodatnu radost i za nas i za njih. Mi u šali kažemo da smo ovim potezom ujedinili srpsku dijasporu i zaista je bilo lepo biti član ekipe – rekao je Rade Aćimović, kapiten tima.

Iako je rezultat bio u drugom planu vredi istaći činjenicu da su Veterani FK „Podrinja“ iz Tršića ostvarili pobjedu rezultatom 9:6, a kako kažu odnijeli su pobjedu i u trećem poluvremenu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se