20.4 C
Zvornik
10. мај 2024.

Prijem za mališane i početak Dječije nedelje u Zvorniku

U okviru obilježavanja Dječije nedelje u Gradskoj upravi grada Zvornika organizovan je prijem za najstariju vrtićku grupu dječijeg vrtića Naša radost. Nakon razgovora sa gradonačelnikom Zvornika Bojanom Ivanovićem i saradnicima, mališani su svečano položili zakletvu. Lazar Filipović iz dječijeg vrtića novi je gradonačelnik Zvornika u Dječijoj nedelji 2023. godine.

ba

„Drage kolege, nalazimo se pred zajedničkim zadatkom, a s istim ciljem da obezbijedimo našim mališanima dvorište za igru, u sklopu objekta našeg vrtića u B-blokovima,“ rekao je Lazar.

Dječiji vrtić „Naša radost“ ima tri objekta i trenutno upisanih 477 djece. Prijem za mališane u Gradskoj upravi grada Zvornika organizuje se od 2017. godine.

a

„Danas simbolično predajemo ključ grada našim mališanima da upravljaju njime narednih sedam dana, a naša obaveza jeste, nakon što smo čuli njihov ekspoze, da ove njihove želje pretvorimo u stvarnost i napravimo ambijent u kojem oni žele da odrastaju. Mladi su budućnost, a ulaganje u njih je sigurno ulaganje u svjetliju budućnost. Grad Zvornik je zadnjih godina značajno ulagao kako u mlade tako i u obrazovanje, i ja se nadam da ćemo i ubuduće ulagati i više, i jače i bolje,“ istakao je Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika.

bb

Dječija nedelja u Zvorniku obilježava se pod motom „Drugarstvo čuvajmo, ljubav njegujmo“ i u narednih sedam dana biće organizovano više različitih aktivnosti kako u vrtiću, tako i u školama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se