19.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Hapšenja zbog proizvodnje i prometa droge

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Bratuncu), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Zvorniku), dvije saobraćajne nezgode (u Bratuncu i Zvrniku) i dva lica su lišena slobode (u Bratuncu i Zvorniku).

  • Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 19.10.2023. godine oko 23,00 časa lišili slobode lice D.Ž. iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.
  • Istog dana, vršenjem opservacije, policijski službenici su kod maloljetnog lica pronašli i oduzeli 0,4 g zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“. Daljim operativnim radom utvrđeno je ista nabavljena od lica D.Ž., kod koga je pregledom pronađena jedna PVC kesica u kojoj se nalazila zeljasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“ u količini od 3,9 g.
  • Navedeno lice je policijskim službenicima dobrovoljno predalo tri PVC kesice i jedan alumnijumski smotuljak ukupne mase 16,7 g.
  • O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se protiv lica D.Ž. Tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.
  • Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su 19.10.2023. godine oko 14,00 časova, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, lišili slbode lice D.F. iz Zvornika zbog odbijanja da se podvrgne na droga test.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se