8.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Djevojka iz Srbije nestala u Zvorniku: Da li ste je vidjeli

ZVORNIK – Valentina Obradović iz Srbije nestala je prije šest dana i policija poziva sve građane da pomognu u pronalasku i dojave ukoliko imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju.

U PU Zvornik navode da je, prema izjavi prijavioca, Valentina Obradović poslednji put viđena u nedjelju 1. oktobra oko 23,00 časa, kada se ispred kuće u mjestu Karakaj kod Zvornika udaljila u nepoznatom pravcu.

”Valentina je visoka oko 170 cm, ima oko 65 kg, krupne tjelesne konstitucije, duge kose tamnije boje, oči izrazito svijetle zeleno-plave boje. U trenutku kada je otišla, na sebi je imala „nike“ patike bijelo-bež boje, crne helanke, bijelu majicu kratkih rukava i crni duks na raskopčavanje“, navode u PU Zvornik.

Policija poziva sve građane da ukoliko primijete osobu sa fotografije ili dođu do drugih korisnih saznanja o istoj, o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu na broj telefona 122.

”Policijski službenici PU Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje u cilju pronalaska nestale djevojke”, navodi se u saopštenju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se