6.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Uznemiravanje na nacionalnoj osnovi u kafiću u Zvorniku

ZVORNIK – Policijski službenici iz Zvornika na vrijeme su reagovali kad su u jednom ugostitetljskom objektu u gradu Zvorniku uočili dva lica, koja se vrijeđaju, i pravovremenom reakcijom spriječe nasilje.

-Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 23.09.2023. godine, oko 22.05 časova, su tokom vršenja redovnih poslova i zadataka pravovremeno reagovali i spriječili fizički sukob između dva lica koja su se međusobno vrijeđala u ugostiteljskom objektu na području grada Zvornika. Postupajući po uočenom, policijski službenici su utvrdili da se radi o licima V.Š. i D.K., oba iz Zvornika, te da je uzrok verbalnog napada između istih, uznemiravanje lica H.M. iz Zvornika na nacionalnoj osnovi, od strane lica D.K. – saopštila je Policijska uprava Zvornik

Izvještaj o događaju prenijet je dežurnom tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji se izjasnio da se lica V.Š. i D.K. prekršajno sankcionišu, te da se protiv lica D.K. nadležnom Tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se