22 C
Zvornik
07. мај 2024.

Smiriti tenzije i obezbijediti siguran život građanima Zvornika – zaključak Foruma

Na sastanku Foruma za bezbjednost građana Zvornik ocijenjeno je da je bezbjednost na području grada na zadovoljavajućem nivou, rekao je gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

Ivanović je rekao novinarima da je ovaj sastanak bio prilika da se analizira trenutna situacija i odluči koje su to sve efikasne mjere koje doprinose bezbjednosti na ovim prostorima.

On je dodao da je bilo riječi i o napadu na povratnika u naselju Gornja Kamenica.

„Smatram da nadležni organi treba da preduzmu odgovarajuće mjere, a da počinioci budu adekvatno kažnjeni“, rekao je gradonačelnik.

Ivanović je naveo da je na sastanku Foruma zaključeno da Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava i grad Zvornik treba da učine sve što je neophodno kako bi se očuvala bezbjednosna situacija.

Predsjednik Skupštine grada Zvornika Mensur Selimović rekao je da je neophodno da se uloži dodatni napor i da se u zajedničkom radu popravi situacija nakon dešavanja sa ugrožavanjem bezbjednosti povratnika.

On je dodao da treba raditi na tome da se ovakve stvari više ne dešavaju, a sve s ciljem da se osigura bezbjednost svih građana Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se