19.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Gradonačelnik Ivanović – „Nek nam je uspješna nova školska godina!“

Školska 2023/24 godina počinje u petak, 01. septembra 2023. godine, a u svim zvorničkim školama nastava će se izvoditi po redovnom planu i programu. Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika je prvi put u ulozi gradonačelnika poželio je srećan početak i uspješnu školsku godinu učenicima, prosvjetnim radnicima, roditeljima, ali i svim građanima Zvornika.

„Prvi septembar je početak za sve nas i svi smo jednako uzbuđeni u iščekivanju školskog zvona. Želim vam da tokom školovanja steknete najbolje prijatelje, a od učitelja vrline. Da učite matematiku, biologiju, informatiku isto kao i razumijevanje, druženje, međusobno uvažavanje. Neka vam školski dani budu ispunjeni prijateljima, putovanjima kroz nauku, muziku, književnost, a da iz školskih klupa u život ponesete samo lijepe uspomene. Roditeljima želim da imaju uspješno partnerstvo sa školom, koja predstavlja sigurno okruženje za svako dijete, a učitelji i nastavnici da budu najljepše sjećanje njihovim učenicima, zvijezda vodilja u budućnosti. Srećan početak školske godine svim našim sugrađanima, neka nam ova bude još bolja od prethodne“.

Gradonačelnik Ivanović pozvao je sve učesnike u saobraćaju da budu još oprezniji, jer početak školske godine znači veće prisustvo djece na ulicama i veće gužve u saobraćaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se