6.4 C
Zvornik
29. април 2024.

U saobraćajnoj nesreći povrijeđene četiri osobe

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela (u Srebrenici, Zvorniku, Bratuncu i Kozluku), dva narušavanja javnog reda i mira (u Bratuncu i Kozluku), tri saobraćajne nezgode (u Zvorniku, Kozluku i Bratuncu) i jedno lice lišeno slobode (u Kozluku).

Na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Bratunac, 10.08.2023. godine oko 14,25 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su četiri lica zadobila lake tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila, marke „Audi” i “Mercedes”. Putničkim vozilom marke „Audi“ je upravljalo lice S.G. iz Bratunca. Sa vozačom E.Đ. iz Prnjavora, u putničkom vozilu marke „Mercedes” su se nalazila još četiri lica inicijala A.Z., L.Z., E.S. svi iz Prnjavora i S.S. iz Sapne, koja su u saobraćajnoj nezgodi zadobila lake tjelesne povrede, konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.Protiv lica S.G. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se