17 C
Zvornik
02. мај 2024.

Albanska pjevačica Rita Ora na nastupu ogrnuta srpskom zastavom

Albanska pjevačica porijeklom sa Kosova i Metohije Rita Ora, tokom nastupa u mađarskom gradu Segedin, nosila je u rukama srpsku zastavu i u jednom trenutku se njome ogrnula, što je izazvalo niz negativnih komentara Albanaca na društvenim mrežama.

Pjevačica Rita Ora, koja uvek sa ponosom naglašava da je ona porijeklom Albanka sa Kosova, doživjela je, po njenim mišljenju pravi peh, ogrnuvši se srpskom zastavom koju joj je dodao jedan od obožavalaca iz publike. Snimak je brzinom svetlosti „zapalio“ sve društvene mreže, što je pejvačicu još više razbjesnelo, nakon čega je usledila i njena izjava za medije u kojoj navodi da joj nije bila namjera da pokaže nepoštovanje prema svom narodu, kao i da je shvatila da je u pitanju srpska zastava tek kada je sišla sa bine.

Rita Ora: „Krivo je osvetljenje na bini“

U izjavi za medije, pjevačica Rita Ora navela je da je ona ponosna Albanka, a da se peh dogodio zbog jakog svjetla koje joj je išlo u oči tokom nastupa.

„Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svjetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska“, pravdala se pevačica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se