15.4 C
Zvornik
02. мај 2024.

U saobraćajnoj nesreći vozač lakše povrijeđen

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Bratuncu), dvije saobraćajne nezgode (u Bratuncu i Srebrenici), dva narušavanja javnog reda i mira (u Milićima i Zvorniku) i dva lica lišena slobode (u Bratuncu i Milićima).

Na regionalnom putu Bratunac – Srebrenica, u mjestu Dugo Polje, opština Srebrenica,30.07.2023. godine oko 13,40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Golf“, kojim je upravljalo lice A.Č. iz Bratunca i putničko motorno vozilo marke „Peugeot“, kojim je upravljalo lice B.I. iz Bratunca. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, oba lica su se javila u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Bratunac, a potom u JZU Bolnica Zvornik, gdje su licu A.Č. kontatovane lake tjelesne povrede i isto je zadržano na liječenju, dok je lice B.I. pušteno na kućno liječenje.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O svemu upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Protiv vozača B.I. biće podnijet Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se