18.1 C
Zvornik
09. мај 2024.

Majice sa likom dječaka ubice na prodaju kao suveniri

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, bile su oglašene majice sa likom dječaka (13) Koste K, osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu.

Kada se  na ovom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dječaka sa Vračara pojavljivale su se majice sa njegovim likom, ali ih više nije moguće pronaći, odnosno reklama za njihovu prodaju je ukinuta.

Majice su bile  ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama. Na sredini majice je velika slika dječaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude naprijed ili na leđima.

Sajt je registrovan u Maroku, a ne u Srbiji.

Na sajtu je bilo navedeno da se ovaj skandalozan proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana.

Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile građane koji posjećuju ovaj sajt.

Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dječaka ubice, koje nose nasmijani modeli i koštaju nešto manje od 20 evra.

– Mislila sam da se neko neumjesno šali – rekla je jedna korisinica ovog popularnog sajta. Ona kaže i da je ovaj potez bolestan i bizaran i da pod hitno tome treba stati na put.

-Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije… Oni kače lažne snimke dječaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodjelo počinio – kaže ona i dodaje da se njih nekoliko obratilo sajtu.

Ovo, inače, nije prvi put za dječaka veličaju na društvenim mrežama i da se “dive” njegovom krvavom pohodu u kojem je ubio svoje drugare.

On je kobnog dana ubio devetoro djece iz škole i čuvara koji je pokušao da mu pomogne i koga je volio, Dragana V. i ranio petoro školskih drugara  među kojima je bio i njegov najbolji drug. Dječak je prvo ubio Dragana, pa dežurne učenice i djevojčicu koja je u trenutku izlazila iz toaleta, a onda ušao u učionicu svog odjeljenja gdje je ubio još petoro djece, piše Kurir.

IzvorATV

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se