13.1 C
Zvornik
15. мај 2024.

Gradonačelnik primio organizatore turnira u basketu

Organizatori međunarodnog turnira u basketu „Zvornik 3X3” koji je nedavno održan zahvalili su se gradonačelniku i Gradu Zvorniku za podršku koju ovaj turnir ima već 13 godina.

„Ove godine na turniru se takmičilo 12 ekipa u junioriskoj konkurenciji, a 11 u seniorskoj. Bili su to takmičari iz Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine. U junioriskoj konkurenciji pobijedila je ekipa Anin Dvor iz Šekovića, a najbolji seniori bila je ekipa ekipa Hugo Hugo iz Slovenije. Mi opet koristimo priliku da se zahvalimo Gradu Zvorniku koji je prepoznao naš turnir kao važnu promotivnu manifestaciju. Ujedno, hvala svim sponzorima, OKK Drina Princip i njihovim volonterima, te OŠ Sveti Sava za tehničku podršku,“ istakao je Veljo Tijanić, koordinator turnira.

Grad Zvornik podržava sve aktivnsti koje promovišu sport, kulturu, obrazovanje i uključivanje što većeg broja građana u društveni život grada. Prema riječima gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića, ovaj turnir iz godine u godinu posjećenošću i brojnim učesnicima iz različitih gradova i država dokazuje da je poznat u cijelom regionu.

„Ovo je jedna u nizu manifestacija koja na najljepši mogući način promoviše sport, mlade, druženje i sve one pozitivne vrijednosti, koje i mi kao grad baštinimo. Baš iz tog razloga drago nam je da su brojni dječaci i djevojčice iz Zvornika mogli uživati u kvalitenom basketu i da će nakon ovog turnira mnogi od njih poželiti da se oprobaju u ovom sportu,“ rekao je gradonačenik Ivanović nakon što je primio plaketu od organizatora turnira.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se