12 C
Zvornik
03. мај 2024.

Sutra sjednica gradske Skupštine

U utorak, 16. maja, sa početkom u 10:00 časova u velikoj sali Gradske uprave biće održana 19. redovna sjednica Skupštine grada Zvornika. Na dnevnom redu je 30 tačaka među kojima izvještaji o izvršenju budžeta Grada Zvornika za prošlu godinu i za prva tri mjeseca tekuće godine, kao i Izvještaj o stanju sudskih i drugih predmeta u kojima se kao jedna od strana pojavljuje Grad Zvornik za period 1. januar – 31. decembar 2022. godine, te Prijedlog Odluke o dodjeli gradskih nagrada i priznanja.

Odbornici će razmatrati i prijedloge odluka o prihvatanju kreditnog zaduženja za projekat „Izgradnja vodovodnog sistema Pilica-Lokanj“, faza 2, o osnovanosti inicijative za pokretanje postupka dodjele koncesije za eksploataciju karbonantne sirovine – krečnjaka na lokalitetu „Gradac“, te nekoliko prijedloga odluka o prodaji nepokretnosti neposrednom pogodbom radi kompletiranja građevinske parcele.

Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Zvornik za 2022. godinu takođe će biti na dnevnom redu, kao i izvještaji o radu sa finansijskim izvještajem ustanova čiji je osnivač Grad Zvornik i izvještaji o poslovanju sa finansijskim izvještajem AD „Vodovod i komunalije“, o radu sa finansijskim izvještajem AD „Zvornik stan“ i Informacija o radu Regionalne deponije za prošlu godinu.

Pred odbornicima će se naći i Informacija o usvajanju Mape puta digitalne transformacije Grada Zvornika, Akcioni plan za sprovođenje Strategije integrisanog razvoja grada Zvornika (2018-2027) za period 2024-2026. godina i Informacija o organizovanosti, opremljenosti i funkcionisanju civilne zaštite na području grada.

Razmatraće i informacije o stanju maloljetničke delikvencije za 2022. godinu, o stanju lokalnih i nekategorisanih puteva na području grada, kao i o stanju ulica, trotoara i saobraćajne signalizacije u gradu sa prijedlogom mjera.

Prijedlozi odluka o licitaciji vozila voznog parka Gradske uprave, o imenovanju Savjeta plana za praćenje izrade Zoning plana područja u obuhvatu graničnog prelaza Šepak (Srednji Šepak) Branjevo – Donja Pilica sa izradom plana parcelacije naselja Branjevo i o imenovanju Savjeta plana za praćenje izmjene dijela Plana parcelacije naselja „Ulice“ – Zvornik i razrješenje, izbor i imenovanje takođe su tačke dnevnog reda 19. redovne sjednice Skupštine grada.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se