18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Dan otvorenih vrata za preduzetnike 9. novembra

Dan otvorenih vrata za preduzetnike biće održan 9. novembra u maloj sali Gradske uprave Zvornik sa početkom u 10:00 časova.

Biće ovo prilika za preduzetnike da iznesu probleme sa kojima se suočavaju prilikom otpočinjanja i obavljanja privredne djelatnosti, te da daju prijedloge i sugestije za njihovo rješavanje.

Grad Zvornik ustanovio je Dan otvorenih vrata kao mehanizam redovne komunikacije sa preduzetnicima s ciljem stalnog unapređivanja kvaliteta usluga za privredne subjekte, a time i poboljšanja ukupnog poslovnog ambijenta.

Kako bi mogli učestvovati u ovom događaju zainteresovani preduzetnici treba da podnesu prijavu na obrascu koji se može preuzeti ovdje ili u Gradskoj upravi Zvornik – kancelarija broj 37. Popunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije 24 časa prije zakazanog događaja putem elektronske pošte na adresu razvoj@gradzvornik.org ili u kancelariju broj 37.

Dan otvorenih vrata za preduzetnike održava se na osnovu Odluke. Prethodni Dan otvorenih vrata koji je bio i prvi ovakav susret preduzetnika i predstavnika Gradske uprave, realizovan je početkom avgusta tekuće godine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se