11.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Napad na policajca iz Bratunca izvršilo pet lica

ZVORNIK – Istragom koju su sproveli policijski službenici PU Zvornik, u slučaju presretanja i napada policijskog službenika PU Zvornik, koji nije bio na dužnosti, utvrđeno je da je u fizičkom napadu učestvovalo pet lica.

-Policijski službenici Policijske uprave Zvornik sproveli su 17.10.2022. godine oko 09,00 časova Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Tjelesna povreda“ na štetu policijskog službenika M.J., pet lica – D.I., B.C., M.S., N.S. i S.J. – saopštila je PU Zvornik.

Podsjećamo, Policijskoj stanici Bratunac je 16. oktobra nešto iza 3 časa prijavljeno da su policijskog službenika M.J. van dužnosti u mjestu Bjelovac, opština Bratunac dok je upravljao svojim putničkim motornim vozilom presrela dva putnička motorna vozila i da je iz istih izašlo deset nepoznatih lica koja su ga fizički napala i udarala palicama.

-Nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog događaja, utvrđeno je da je u napadu na policijskog službenika M.J. učestvovalo gore navedenih pet lica koja su lišena slobode 16. oktobra po nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina – saopštava Policijska uprava.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se