5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Djed automobilom pregazio unuka

KARLOVAC – Vozeći automobil unazad, šezdesettrogodišnjak je juče kod Duge Rese slučajno udario svog jednogodišnjeg unuka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u tamošnjoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz karlovačke Policijske uprave u ponedjeljak su saopštili kako se ovaj nesretni slučaj dogodio na području Donjeg Zvečaja, kada se djed automobilom s makadama započeo kretati unazag u namjeri da uđe u dvorište te je tom prilikom udario u dijete.

Katarina Nadia Požega, policijska portparolka, rekla je kako radi zaštite porodice i djeteta ne govore o srodstvu učesnika tragičnog događaja, već tek može potvrditi da je dijete rođeno 2021. godine, ali od mještana se saznaje kako je nesreću izazvao njegov djed te da je stradala šesnaestomjesečna beba.

Županijskom državnom tužilaštvu biće proslijeđen izvještaj o ovom događaju, koji je kvalifikovan kao nesretni slučaj smrtnog stradavanja djeteta, rekla je Požega.

„Od kad smo juče to čuli, svi smo jako potreseni, nema riječi kojima to možeš opisati, niti riječi kojima možeš izraziti saučešće porodici, a koju dobro poznajemo. Mogu samo reći ne ponovilo se nikad ikome“, rekao je Denis Lauš, predsjednik Mjesnog odbora Zvečaj, prenose hrvatski mediji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se