8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Četiri lica lišena slobode zbog krađe nafte u Srebrenici

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su dana 09.06.2022. godine oko 22,25 časova lišili slobode lica P.S., P.E., S.E. i B.N., svi iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Teška krađa“ na štetu firme iz Bijeljine.

Operativnim radom na terenu su prikupljena saznanja da bi se mogla izvršiti krađa naftnih derivata iz radnih mašina firme iz Bijeljine, koje se nalaze u mjestu Čumavići, opština Srebrenica. Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su u mjestu Kutlićka rijeka, opština Srebrenica izvršili zaustavljanje i kontrolu dva putnička vozila, u kojima su se nalazila četiri lica. U prtljažniku putničkog motornog vozila marke „Opel Astra“ su se nalazili kanisteri napunjeni naftnim derivatima.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima preduzmanje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti i dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se